Fekete-Fehér Kockás 2020/12 és 87-es Kockás.

Fekete-Fehér Kockásban a brit sci-fi kezd előretörni, némi társadalomkritikai hanggal. Most megláthatjuk, milyen  az ha britek csinálnak képregény britekről.  A 87-es Kockásban, Bőség Zavara, sok kicsi mellett két nagy képregény. elég vegyes tehát a felhozatal, van néhány nagyon jó, de több a nem. 


 

Kelly Green, new-yorki rendőrözvegy magához tért a gyászából, tovább magánéletben és munkában is.

Savan, mostanra átment elég gyenge fantasy-pornóba a történet. Igen gyenge, nem ezt várom a Kockástól.

Cat Claw. úgy tűnik most értünk el oda, hogy alkotónk sziporkázó ötletei kifogytak, és már meghótt szereplők feltámasztásával próbál új kalandokat generálni.

Spagetthi testvérek, szórakoztató mint mindig. ismeretes hogy 5 testvér meglehetősen különböző életutat választott 5 testvér a főszereplő. a kérdés most dől el, gyermekeiknek ki lesz a példakép ?

Az újdonság Skizz, a kis földönkívüli.  Bár még csak Skizzt láttuk az eddig megjelent részben, azért elsőre sejthető mit várhatunk. A figyelmeztetés a helyi népek alsóbb csoportjainak erőszakos viselkedésére, illetve a helyszín Manchester, alapján, very british lesz a környezet. De biztos nem kimért középosztály fapofái, Blake és Mortimer.   

 87-es Kockás.

Visszatér Blueberry hadnagy, egész élvezhető történettel. rosszmájúan annyit tehetek hozzá, talán azért jó a történet, mert Blueberry ebben alig szerepel…

Frnck, na az ő kalandjai bátran kerülhetnének mondjuk a HAHOTA Pörgetőbe, mert nagyon gyerekes. És nem igazán vicces a magánhangzós nélküli ős-beszéd.

Na és akkor a kisebbek.

Cosmik Roger is visszatér egy rémálomra.  Iznogoud nagyvezír is. Sherlock Holmes, egy új megközelítésből mutatkozik be. Egyenlőre a jugoszláv paródia verzió a jobb nálam.

Van még pár oldal Herkules, valamint az új Ragnarök, pároldal sárkányos poénok. És a Zűrkadétok, ami szintén egy oldalas, paródiaféle. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése