82-es Kockás Képregény Magazin és Fekete-Fehér Kockás 2020/7.

 

Fekete-Fehér.

Fantom, ő maradt Fantom. Maradt mint volt.

Cat Claw is a szokásos humoros-kikacsintós, szórakoztató.

Kraken, random, össze nem függő történetek, mindig új a csatornákban, de valahogy egyformák. semmi átívelő rejtély.

Corto Maltese kalandjai is folytatódnak, de kivételesen nem ő éli átt a legnagyobb kalandot.

Strontium Dog a szokásos, elnyomot mutánsok felszabadulni akarnak, szeméttelepen harcolnak a fejvadászok és a renegátok. Társadalmi egyenlőtlenségek és kritikájuk.

Van azonban Dreed bírónk is. Csillogó metropoliszok ünnepelt hősei ezek a bírók, akik keményen fellépnek ha a békés polgárokra mutánsok támadnak hogy értékeiket elrabolják.

Strontium Dog és Dreed bíró. érdekes ellentétek, érdekes párosítás.

Felüdülés a végére a Spagetti testvérek, kivételesen nem valami véres-vérfertőző történettel, főszerepben a testvérek közül a kedvencemmel, a plébánossal.

82-es Kockás Magazin.

Lássuk.

Campbellék. Még mindig nincs vége… Egyértelmű az időhúzás, már március óta hajóznak a Nagy Leszámolás felé hőseink. Most azt a TV sorozatos időhúzó módszert vetették be, hogy előre ugranak az időben pár évet, lelőve pár dolgot előre, ki marad életben, ki nem.

Blueberry ex-hadnagy dolgai sem alakulnak kedvezően, a szokásos sokösszeesküvéses, aprólékos látványos akciójelenetes folytatás.

Spirou és Fantasio: Az aktuális hosszú kaland is véget ér, találgatni ér, hogy vajon sikerrel? A főellenség, hát nem egy Krapulax, árnyaltabb jellem.

A többi, apróság.

Herkules kaland egy oldalban, Smith és Wesson, egy oldalban. Boule és Bill, kutya és kisfiúja, pár oldal, inkább gyerektörténet.

Hosszabb pár oldal jutott a kis Marsupilaminak, a majom-kenguru-párducnak.

 

2020. augusztus 31. 17:04

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése